Naar boven

Planetarium Arrangement

Wat zijn we trots en blij dat het Planetarium van Eise Eisinga in Franeker opgenomen is in het UNESCO Werelderfgoed. Graag willen wij een arragement aanbieden om een dagje uit in Franeker compleet te maken; Word Modester van Franeker bij Lodewijk Mode!

 

Boek een Personal Shop afspraak en combineer deze met een bezoek aan Grand Café de Doelen

We verwelkomen je bij ons in de winkel voor een verzorgde Personal Shop afspraak. Voor haar bij Petra Lodewijk Mode, voor hem bij Lodewijk Mode voor Mannen! Besteed je tijdens je afspraak meer dan €150 per persoon? Dan hebben we een leuke actie inbegrepen: Een voucher van €20, vrij te besteden bij Grandcafé de Doelen op steenworp afstand van onze winkel. Boek een afspraak via onderstaande button, waarbij je eventuele wensen alvast kunt aangeven en het aantal personen waarmee je komt shoppen.

Boek dit arrangement
  
Uw entreebewijs is geld waard

Heeft u het entreebewijs voor het Planetarium bij de hand? Dan ontvangt u van ons de entreekosten als korting op uw aankoop*. Deze korting is alleen geldig in de winkel. We ontmoeten u graag!

*Let op: Per klant 1 entreebewijs. Niet in te leveren op afgeprijsde artikelen. 
Ook bij de herenzaak shoppen? 

Wil je voor of na je afspraak bij ons ook slagen bij Lodewijk Mode voor Mannen? Dan verwijzen we je graag naar onderstaande pagina om aansluitend een afspraak te boeken!

Bekijk het arrangement bij Lodewijk Mode voor Mannen