Over ons

Petra Lodewijk Mode in Franeker

Petra Lodewijk Mode in Franeker is een modezaak voor dames, waar drie generaties kunnen genieten van een uitgebreid aanbod van meer dan 40 merken. Lodewijk Mode is een bekend begrip in Franeker en omstreken en bestaat in 2023 al 80 jaar. Dit jubileum zal zeker gevierd worden, dus houdt onze Social Media en Nieuwsbrieven goed in de gaten voor leuke acties en events! Samen met de herenzaak Lodewijk Mode voor Mannen slaan we de handen in 1 om er een feestelijk jaar van te maken.

 


Wie zijn wij?

Wij zijn Team Petra Lodewijk Mode, een elftal dames met allemaal een eigen stijl. Samen dragen we zorg voor onze winkel en klant. Het leuke van ons team is dat we heel divers zijn. Verschillende verhalen, karakters, leeftijden en smaken, maar wel 1 duidelijk gedeelde passie: Mode!

Lodewijk Mode is een bekend begrip in Franeker en bestaat in 2023 al 80 jaar. Dit jubileum zal zeker gevierd worden, dus houdt onze Social Media en Nieuwsbrieven goed in de gaten voor leuke acties en events! Samen met de herenzaak Lodewijk Mode voor Mannen slaan we de handen in 1 om er een feestelijk jaar van te maken.

-      Petra

"Ik heb het ondernemerschap en de liefde voor mode van huis uit meegekregen". Vanzelfsprekend dus dat ‘Boss’ Petra Lodewijk het stokje overnam toen de tijd daar was. Petra ademt en leeft mode. Zelf draagt ze het liefst merken als YaYa, 10Days en Fabienne Chapot en kan ze ontzettend genieten van langdurige samenwerkingen met o.a. Frank Walder en Roberto Sarto. “Een genot om met deze topmerken samen te mogen werken”, aldus Petra.

-      Marjan

Geen uitdaging is te gek voor onze Marjan! Haar passie is het stylen van top tot teen. Met haar favoriete merken Penn & Ink, 10Days en Yaya. Marjan houdt zelf meer van neutrale tinten, maar vind het vooral heel erg leuk om er samen achter te komen wat er nou echt bij jou past.

-      Imi

Weet je even niet meer welke trends nu in zijn en waar je dit seizoen rekening mee moet houden? Imi heeft alle kennis in huis om jou te helpen bij het samenstellen van de juiste look! Zelf is ze groot fan van Opus, YaYa en Penn & Ink. Ze is een vertrouwd gezicht in onze winkel. Winkelen wordt een feestje met Imi!

-      Inge

Inge is hard aan de weg aan het timmeren met haar opleiding tot Manager Retail! Ze loopt stage bij ons en leert op alle vlakken hoe ons bedrijf werkt. Daarnaast staat ze klaar voor jou op de vloer om je te helpen met het vinden van de perfecte outfit, want ook dat hoort erbij. Ook deze beauty is regelmatig te spotten op onze Social Media kanalen!

-      Jolanda

Jolanda is fan van Studio Anneloes en Anna Blue! Geen uitdaging is haar te gek en dat is wat het werken bij PLM zo leuk maakt voor haar. Iedere klant is zo uniek en heeft andere wensen. Jolanda is van alle markten thuis!

-      Liset

Onze topper Liset staat in het weekend en in haar vakanties voor jou te shinen bij ons op de vloer! Pas op voor Liset: Haar glimlach van oor tot oor is ontzettend aanstekelijk. Haar favoriete merk is Loavies. We maken van iedere gelegenheid gebruik om haar in de nieuwste collecties op de foto te zetten. Stay tuned!

-      Regina

Regina  is groot fan van merken met een geheel eigen look & feel zoals YaYa en Juffrouw Jansen. Zo kan een accessoire of detail juist net hét verschil maken tussen alledaags en exceptioneel. Regina is dé persoon om jou te helpen bij het vinden van jouw eigen stijl, een stijl waarin je je comfortabel, vrouwelijk én eigen voelt.

-      Annelies

Trendy storemanager Annelies helpt je graag bij het vinden van de juiste outfit waarbij je persoonlijkheid het best naar  voren komt. “Create your own style. Let it be unique for yourself and get identifiable for others” – Anna Wintour. Haar favoriete merken zijn o.a. Fabienne Chapot, Goosecraft en 10Days. Een combinatie van stoer en comfortabel met een vleugje elegantie en pure vrouwelijkheid.

-      Sandra

Sandra kun je blij maken met een mooie sprekende outfit van Juffrouw Jansen of Tramontana. Ze is niet bang voor een flinke lading kleur, maar wisselt dit ook graag af met zwart of naturellen. Ze krijgt ontzettend veel energie van het helpen van klanten en houdt ook zeker van een grapje. Feel good with Sandra!

-      Annerigt

Annerigt Achter de schermen is Annerigt verantwoordelijk voor de inkoop, de website & marketing en het contact met onze merken. “Het leukste is om de vertaalslag te maken van de inkoop naar de marketing. Je weet wat er gaat komen, dus je kunt helemaal opgaan in het creëren van de beelden voor de website, social media en de nieuwsbrieven. Loving the job!”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Verschillende verhalen, karakters, leeftijden en smaken, maar wel 1 duidelijk gedeelde passie: Mode!