Naar boven

Ons team


Wie zijn wij?

Wij zijn Team Petra Lodewijk Mode, een dynamisch team van 16 dames, met ieder een eigen style. Samen dragen we zorg voor onze winkel en klant. Het leuke van ons team is dat we heel divers zijn. Verschillende verhalen, karakters, leeftijden en smaken, maar wel één duidelijk gedeelde passie: mode!

Petra
"Ik heb het ondernemerschap en de liefde voor mode van huis uit meegekregen". Vanzelfsprekend dus dat ‘Boss’ Petra Lodewijk het stokje overnam toen de tijd daar was. Petra ademt en leeft mode. Zelf draagt ze het liefst merken als YAYA, 10DAYS en Fabienne Chapot en kan ze ontzettend genieten van langdurige samenwerkingen met o.a. Frank Walder en Roberto Sarto. “Een genot om met deze topmerken samen te mogen werken”, aldus Petra.

Marjan
Geen uitdaging is te gek voor onze Marjan! Haar passie is het stylen van top tot teen. Met haar favoriete merken Penn & Ink, 10DAYS en YAYA. Marjan houdt zelf meer van neutrale tinten, maar vind het vooral heel erg leuk om er samen achter te komen wat er nou echt bij jou past.

Imi
Weet je even niet meer welke trends nu in zijn en waar je dit seizoen rekening mee moet houden? Imi heeft alle kennis in huis om jou te helpen bij het samenstellen van de juiste look! Zelf is ze groot fan van Opus, YAYA en Penn & Ink. Ze is een vertrouwd gezicht in onze winkel. Winkelen wordt een feestje met Imi!

Inge
Inge is hard aan de weg aan het timmeren met haar opleiding tot Manager Retail! Ze loopt stage bij ons en leert op alle vlakken hoe ons bedrijf werkt. Daarnaast staat ze klaar voor jou op de vloer om je te helpen met het vinden van de perfecte outfit, want ook dat hoort erbij. Ook deze beauty is regelmatig te spotten op onze social media kanalen!

Ines
De jongste van de club is Ines. Op zaterdagen staat ze voor je klaar bij de kassa om je aankopen zorgvuldig voor je in te pakken. Daarnaast staat ze altijd prachtig op de foto voor onze socials! Happy to help you, go Ines!

Regina
Regina is groot fan van merken met een geheel eigen look & feel zoals YAYA en Jansen Amsterdam. Zo kan een accessoire of detail juist net hét verschil maken tussen alledaags en exceptioneel. Regina is dé persoon om jou te helpen bij het vinden van jouw eigen stijl, een stijl waarin je je comfortabel, vrouwelijk én eigen voelt.

Annelies
Trendy storemanager Annelies helpt je graag bij het vinden van de juiste outfit waarbij je persoonlijkheid het best naar  voren komt. “Create your own style. Let it be unique for yourself and get identifiable for others” – Anna Wintour. Haar favoriete merken zijn o.a. Fabienne Chapot, Goosecraft en 10DAYS. Een combinatie van stoer en comfortabel met een vleugje elegantie en pure vrouwelijkheid.

Francien
Onze collega Francien heeft jaren lange ervaring in de mode als styliste, personal shopper en model! Ze is lekker no nonsense, heeft een goed gevoel voor humor en is bovenalles super enthousiast. Met haar geduld en inlevelingsvermogen zorgt ze ervoor dat jij met een goed gevoel bij ons kunt komen shoppen. Haar style is simpel en stijlvol, met een fleugje frans en bohemian. Ze houdt mensen graag een figuurlijke spiegel voor en zoekt samen met jou inspirerende combinaties. Say hi to Francien!

Sandra
Sandra kun je blij maken met een mooie sprekende outfit van Jansen Amsterdam of Label Dot. Ze is niet bang voor een flinke lading kleur, maar wisselt dit ook graag af met zwart of naturellen. Ze krijgt ontzettend veel energie van het helpen van klanten en houdt ook zeker van een grapje. Feel good with Sandra!

Gea
Duizendpoot Gea heeft altijd al een passie voor mode gehad, waardoor ze zich meteen helemaal thuis voelde bij ons in de winkel. Naast haar gezellige en spontane uitstraling heeft ze een berg aan ervaring! Bij haar ben je in goede handen. 

Sanne
Je komt Sanne gegarandeerd vaak tegenkomen op onze socials, want wat is het een plaatje! Sanne is altijd bezig met de nieuwste trends en weet je daar dan ook goed mee te helpen. Look good with Sanne!

Annerigt
Achter de schermen is Annerigt verantwoordelijk voor de inkoop, de website & marketing en het contact met onze merken. “Het leukste is om de vertaalslag te maken van de inkoop naar de marketing. Je weet wat er gaat komen, dus je kunt helemaal opgaan in het creëren van de beelden voor de website, social media en de nieuwsbrieven. Loving the job!”

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Verschillende verhalen, karakters, leeftijden en smaken, maar wel één duidelijk gedeelde passie: mode!